Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ


   

     Με πέντε αθλητές  συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος Αυλώνα ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ στο πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων  που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο 10 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια. . Οι  αθλητές του Αυλώνα αγωνίσθηκαν με πάθος για τη διάκριση και με ιδιαίτερη επιμονή και προσπάθεια κατάφεραν να διακριθούν και να κατακτήσουν επάξια τις θέσεις στο βάθρο. Η ομάδα των Αυλώνα κατάφερε να κατακτήσει πέντε μετάλλια και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Σερετίδη Ιωάννη .  Δάσκαλος τις πάλης στο σύλλογο είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην πάλη ο Σερετίδης Ιωάννης  οι οποίοι καθημερινά μεταλαμπαδεύει τα μυστικά της πάλης στους αθλητές του Πλάτωνα .

    Οι θέσεις που κατέκτησαν οι παλαιστές του Πλάτωνα είναι:
1.      Γιασσιράνης Αχιλλέας δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο
2.      Λέκκας Εμμανουήλ δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο
3.      Ζορμπάνος ¨Άγγελος δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο
4.      Μπραούσι Αχιλλέας δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο
5.      Γιασσιράνης Άγγελος  τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο
   
   Μεγάλη ήταν η ικανοποίηση των αθλητών και έμειναν κατενθουσιασμένοι από το επίπεδο των αγώνων και τις στιγμές που έζησαν Στους αγώνες παρευρέθηκαν και οι γονείς των αθλητών οι οποίοι έζησαν ιδιαίτερες συγκινήσεις καμαρώνοντας τα παιδιά τους και βιώνοντας τις ίδιες αγωνίες για τη διάκριση.
   Κοντά στους αθλητές παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιασσιράνης Δημήτριος καθώς και ο Γραμματέας του συλλόγου Λέκκας Παναγιώτης οι οποίοι συνεχάρησαν τους αθλητές και το προπονητή και τους ευχήθηκαν να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον ώστε να ζήσουμε στα Αυλώνα ακόμη μεγαλύτερες χαρές .


Δεν υπάρχουν σχόλια: