Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

«Υποκρισία , κοροϊδία και εξαπάτηση των Δημοτών χωρίς τέλος !»


Με  Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Ωρωπού μας ενημερώνει  για την «έμπρακτη» υποστήριξη του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση , με την κατάθεση αίτησης προσωρινής διαταγής κατά την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων για την τοποθέτηση κεραίας της COSMOTE στον Αγ. Αθανάσιο στο Χαλκούτσι.

Επίσης , μας ενημερώνει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ωρωπού, πως «η πληροφορία ότι επίκειται νέα εγκατάσταση κεραίας στην περιοχή έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δήμαρχο. Η Δημοτική Αρχή κινητοποιήθηκε άμεσα και διέκοψε δυναμικά τις χωματουργικές εργασίες . . . ».
Αυτό που δεν μας είπε ο κ. Θωμάς Ρούσσης είναι ότι την άδεια εγκατάστασης της κεραίας την έδωσε  ο  Δήμος Ωρωπού (!!!) και η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου με την υπ’ αριθμ. 706/12-07-2016 άδεια όταν Δήμαρχος ήταν ο ίδιος!
Το ψέμα και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο !
Όπως και με τη χωματερή στο Πολυδένδρι , έτσι και εδώ χωρίς να γνωρίζει κανείς, έχει χορηγήσει την άδεια για τις δομικές κατασκευές για την εγκατάσταση της κεραίας στο Χαλκούτσι και μετά προσποιούμενος ότι το έμαθε πριν μια εβδομάδα ‘’μεταμορφώνεται σε επαναστάτη’’ και μπαίνει ‘’μπροστάρης’’ σε έναν αγώνα κατά της εγκατάστασης που θα μπορούσε να έχει σταματήσει δίνοντας εντολή στην Υπηρεσία Δόμησης να μην χορηγηθεί η άδεια στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Καλούμε τον κ. Θωμά Ρούσση να σταματήσει επιτέλους την κοροϊδία των Δημοτών του Ωρωπού αφήνοντας στην άκρη τα ‘’επικοινωνιακά του παιχνίδια ‘’.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δυναμικής Πολιτείας:
-        Γιασημάκης Γιώργος
-        Αρμυριώτης Γιώργος
-        Δέδες Πέτρος
-        Παπαγιάννης Γιώργος
-        Ράπτης Σπύρος

-        Χατζηιωάννου Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: