Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση Γ. Πάντζα στην Ανοιχτή Επιστολή του Δημάρχου Ωρωπού σχετικά με το θέμα των διοδίων.



Τετ 26/2/2014 12:17 μμ

ΘΕΜΑ : «Υπόψη Δημάρχου κ. Οικονομάκου - Απάντηση στην Αριθ.Πρωτ: 5164/25-2-2014 ανοιχτή επιστολή»

Κύριε Δήμαρχε,

Σας επισυνάπτω την τοποθέτησή μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο «Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων» στις 9/12/2013.
Επίσης, σας επισυνάπτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσα στις 11/2/2014 σχετικά με τις κινητοποιήσεις στα διόδια.
Επίσης, σας επισυνάπτω το Δελτίο Τύπου που εξέδωσα στις 17/2/2014, μετά την παρουσία μου στα διόδια των Αφιδνών, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε από τους κατοίκους της Αττικής.
Σε όλα τα παραπάνω, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η θέση που έχουμε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση για το θέμα των συμβάσεων παραχώρησης. Και αυτή είναι μία : Επανεξέταση των συμβάσεων από μηδενική βάση. Αυτή η θέση, πέρα από τις δικές μου ανακοινώσεις, έχει αποτυπωθεί και εκφραστεί από όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Κλείνω, επισημαίνοντάς σας το εξής: Όπως σας είχα πει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο είχα παρευρεθεί στις 4/12/2013, θεωρώ ότι ενεργήσατε καθυστερημένα, και ο λόγος είναι ότι οι συμβάσεις αυτές αφενός υπάρχουν από το 2007 και αφετέρου, όταν τροποποιήθηκαν κανείς δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτές, παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άρα η θέση μας είναι ξεκάθαρη απέναντι στο ολικό πρόβλημα των διοδίων, διαχρονικά και σας προτείνω να υιοθετήσετε τις θέσεις αυτές, κάλιο αργά παρά ποτέ, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους του Ωρωπού.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Πάντζας



Δεν υπάρχουν σχόλια: