Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

«Φωνάζει ο φταίχτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!»


Τρίτη, 18 Απριλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τακτική στην οποία είναι άριστος , αυτή της παραπληροφόρησης και του ψεύδους , ο κ. Ρούσσης ανακοινώνει σήμερα ότι κατάφερε να πληρώσει τους συμβασιούχους του Δήμου Ωρωπού χαρακτηρίζοντας ‘’αδικαιολόγητη , αναίτια και χωρίς αποτέλεσμα ‘’ την προσφυγή κατά της απόφασης προϋπολογισμού του έτους 2017!

Με αυτή την τακτική του προσπαθεί να κρύψει την ανικανότητά του να φτιάξει έστω έναν προϋπολογισμό σωστό και αυτό συμβαίνει διότι πρωταρχικός του στόχος είναι οι κατατμήσεις , οι απ’ ευθείας αναθέσεις και η αλόγιστη χρήση της πάγιας προκαταβολής.
Αυτά είναι που εμείς σταματήσαμε με την προσφυγή μας , τα οποία σε συνδυασμό με τη «βιομηχανία» των διαταγών πληρωμής (εκατοντάδες κυβικά μπετό που κανείς δεν λέει που πήγαν , αντλητικά συγκροτήματα που χαλάνε εκτάκτως πριν από τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, πυροτεχνήματα χιλιάδων ευρώ , εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για εκχιονισμούς ακόμα και με μπουλντόζες ερπυστριοφόρες όπως γράφουν και για τους οποίους δεν χορηγούν στοιχεία) οδηγούν σε κατασπατάληση των χρημάτων του Δήμου που με τη σειρά τους οδηγούν στις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών ακόμα και μικροοφειλετών του Δήμου για 140 ευρώ !
Στόχος μας ήταν και είναι η διαφύλαξη των οικονομικών του Δήμου και όχι η δημιουργία προβλήματος στην λειτουργία του ή η μη πληρωμή των συμβασιούχων. Οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυψε οφείλεται μόνο στην ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής Ρούσση.
Δεν μας είπε όμως ο κ. Ρούσσης ο οποίος εμφανίζεται ως ‘’όψιμος εργατοπατέρας’’ για την παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτη εργολάβο με 6.500.000 ευρώ περίπου και για την οποία έχει βάλει ως όρο συμμετοχής στο διαγωνισμό , ο συμμετέχων να έχει ειδικά αδειοδοτημένο όχημα – ψυγείο για μεταφορά νεκρών πτηνών και ζώων! Πόσοι από αυτούς που συμμετέχουν σε διαγωνισμό οικιακών απορριμμάτων έχουν τέτοια οχήματα;;;
Ποια η ανάγκη να δοθεί σε εργολάβο η υπηρεσία καθαριότητας όταν το προσωπικό του Δήμου τα καταφέρνει χωρίς καμιά βοήθεια από το Δεκέμβρη και χωρίς συμμετοχή ιδιώτη;
Ποια μέριμνα έχει λάβει για το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στην καθαριότητα , διότι η δικαιολογία που προβάλλει ότι ο Δήμος κρατάει την ανακύκλωση είναι τουλάχιστον αστεία από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα απαραίτητα οχήματα ή πρόβλεψη για αγορά τους.
 Και δεν αρκούν όλα αυτά τώρα αποφάσισε να δώσει σε ιδιώτη εργολάβο και τον ηλεκτροφωτισμό χωρίς να γνωρίζει καν το κόστος του έργου , εάν αυτό τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό ,  μπορεί να τον κάνει με ιδίους πόρους ή με δανεισμό ή με ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Σε αυτή του την προσπάθεια όμως επικουρείται από «πρόθυμους λαγούς» ή «χρήσιμους ηλίθιους» οι οποίοι προσπαθούν να παρουσιάσουν όλες τις παρατάξεις ίδιες εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.
Γνωριζόμαστε πια και γνωριζόμαστε καλά από άκρη σε άκρη αυτού του Δήμου!


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δυναμικής Πολιτείας:
-        Γιασημάκης Γιώργος
-        Αρμυριώτης Γιώργος
-        Δέδες Πέτρος
-        Παπαγιάννης Γιώργος
-        Ράπτης Σπύρος

-        Χατζηιωάννου Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: