Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

''Δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν''

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ,διαπιστώσαμε πως η πολιτική του κ.Ρούσση, στο θέμα της εργασίας εξαντλείται ,στις δίμηνες συμβάσεις εργασίας ,οι οποίες είναι ελεγχόμενες από τον ίδιο τον κ.Ρούσση.

Διμηνίτες οι οποίοι θα είναι ''όμηροι'' της δημοτικής αρχής και θα πρέπει να συνωστίζονται στο γραφείο Δημάρχου για να προσληφθούν ,με αντάλλαγμα ,τις περισσότερες φορές,την ψήφο τους στις επόμενες δημοτικές εκλογές .
 Για την υλοποίηση του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ που αφορά στους άνεργους άνω των 55 ετών ,ο κ. Ρούσσης δεν υπέβαλε αίτηση ένταξης του δήμου ,γιατί όπως είπε το πρόγραμμα επιδοτείται ΜΟΝΟ κατά 50% από τον ΟΑΕΔ και θα πρέπει ο δήμος να συμμετέχει και αυτός με το υπόλοιπο 50%..
Λεφτά όμως ο κ. Ρούσσης για πανηγυράκια  ,για μπετά που εξαφανίζονται,για διαταγές πληρωμής χωρίς ανακοπή και για απ'ευθείας αναθέσεις στους αρεστούς διαθέτει .
Δεν περισσεύουν όμως για προσλήψεις ανέργων που δεν θα κάνει ο ίδιος ο κ. Ρούσσης αλλά ο ΟΑΕΔ.
Έτσι οι άνεργοι συμπολίτες μας που είναι πάνω από τα 55 χρόνων και με μεγάλη δυσκολία βρίσκουν δουλειά ,θα συνεχίσουν να υποφέρουν ,αυτοί και οι οικογένειες τους γιατί έτσι αποφάσισαν αυτοί που διοικούν τον δήμο Ωρωπού.
Πολύ απλά ''γιατί έτσι θέλουν αυτοί''.
 Δεν είναι όμως όλα πολιτικό όφελος και επικοινωνία, η οποία πληρώνεται από τα λεφτά των δημοτών.
Υπάρχει και ο παράγοντας Άνθρωπος.
Υπάρχει η Αλληλεγγύη.
Υπάρχει το δικαίωμα στην εργασία,όλων ανεξαρτήτως ηλικίας ,το οποίο θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι συμπολίτες μας και όχι μόνο ''τα δικά τους παιδιά''.
  Καλούμε τον κ. Ρούσση ,πριν να είναι αργά, να κάνει αίτηση για ένταξη του δήμου Ωρωπού στο πρόγραμμα για τους άνεργους άνω των 55 ετών και να αφήσει στην άκρη τις όποιες δικαιολογίες .
Ο δήμος Ωρωπού ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξει τους άνεργους δημότες του.




                                                                        Γραφείο τύπου ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: