Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Γ. Γιασημάκης: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

Κανονικά διαπιστώνουμε ότι ''εκτελούνται οι εργασίες'' ηθικής απαξίωσης και πολιτικής εξόντωσης των αντιπάλων της δημοτικής αρχής . Τελευταίο ''θύμα'' του ''μηχανισμού παραπληροφόρησης'' ο Νώντας Δημητρίου, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ενεργός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες ,ο οποίος πρέπει να ''τιμωρηθεί'' διότι ''δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις'' !!!  Ποιές ήταν οι υποδείξεις ; 

Μία και συγκεκριμένη. Υποταγή στο ''Αφεντικό'.' 
Ανυπάκουος εκ φύσεως σε ολοκληρωτικού τύπου συμπεριφορές, όπως ήταν φυσικό, ο Νώντας Δημητρίου, συνέχισε τον έλεγχο και την κριτική στις πράξεις της δημοτικής αρχής και έτσι μπήκε σε λειτουργία ο ''ανεμιστήρας της λάσπης''. Σκοπός τους, καθώς θα είναι βουτηγμένοι μέσα στην λάσπη ,να φαίνονται όλοι ίδιοι .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Από την μια μεριά υπάρχουν αυτοί που βλέπουν την εξουσία ως αυτοσκοπό και ως μέσο εξυπηρέτησης των προσωπικών πολιτικών τους επιδιώξεων. 
Άνθρωποι με ελάχιστα ένσημα στην ζωή τους.
Άνθρωποι που κυβέρνησαν πολλά χρόνια αυτόν τον τόπο και το αποτέλεσμα αυτής της διοίκησης το ζούμε καθημερινά .
Άνθρωποι που καταφέρνουν να ξεγελούν κάποιες φορές τους πολίτες,με την προπαγάνδα, τα ταξίματα και τα βολέματα των ''κολλητών'',δημιουργώντας κατεστημένο και μηχανισμούς που θα τους κρατήσουν στην καρέκλα. 
Από την άλλη μεριά υπάρχουν εργαζόμενοι επιστήμονες. Υπάρχουν άνθρωποι του μεροκάματου,άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά . 
Άνθρωποι που δεν βλέπουν την διακυβέρνηση του τόπου σαν αυτοσκοπό ,αλλά ως ένα μέσο με το οποίο θα μπορέσουν να προσφέρουν στους συμπολίτες τους και να φτιάξουν ένα καλύτερο αύριο στον Ωρωπό. 

Αυτό θέλει να ξεχάσουμε  ο μηχανισμός προπαγάνδας της εξουσίας. 
Ότι υπάρχει η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του νέου και του παλιού και ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ .


  Υ.Γ Θερμή παράκληση προς τον ''μηχανισμό προπαγάνδας''.Ένας ένας, με την σειρά στο πέταγμα της λάσπης και να γράφετε σωστά το όνομα μου !



                                                                                                                                                                                                         Γιώργος Γιασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: