Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βασίλης Μυλωνάς: "Φτάνει πια"

Κύριε Δήμαρχε,κύριε Γιασημάκη,κύριε Ρούσση,

Ένα είναι σίγουρο,δέν αρθρώνετε πολιτικό λόγο.Βέβαια ο καθένας για τους δικούς του
προσχηματικούς λόγους αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.Προσπαθείτε όλοι σας να κρατήσετε λεπτές ισοροπίες μεταξύ σας πρώτα,και μετά με τα κόματα της συγκυβέρνησης πού μας έφεραν εδώ και συνεχίζουν την καταστροφή μας,νομίζοντας όλοι σας πώς μπορείτε να κλέψετε για άλλη μια φορά την ψήφο μας.
Ο κ.Οικονομάκος ζώντας στο γιάλινο κλουβί του, περιστηχιζόμενος από συνεργάτες πού τον εκθιάζουν, αναλύει το φοβερό έργο του πιστεύοντας πώς αυτοί πού τον ακούνε ζούν αλλού σε άλλο σημείο του πλανήτη και δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται στο Ωρωπό. Υποταγμένος απόλυτα όχι μόνο στο πρώτο κόμμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης,αλλά και στον καταστροφέα της περιοχής μας τον περιφεριάρχη κ. Σγουρό [βλέπε διόδια, βιομάζα κ,τ.λ.] νομίζει, πώς με χρίσματα θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος.
Ο κ. Γιασημάκης ακολουθώντας το ρητό ''πέσε πήτα να σε φάω'' περιμένει για άλλη μια φορά να γίνει δήμαρχος από τα λάθη του δημάρχου. Όμως όταν είσαι ο εκφραστής του δεύτερου μνημονιακού κόματος της συγκυβέρνησης στην περιοχή,τι πολιτικό λόγο να αρθρώσεις. Μόνο για κάτι κάρτες ελεύθερης διέλευσης γιά τα διόδια το πολύ πολύ να πείς και αυτό με το ζόρι. Βέβαια ανακοινώ σεις, δελτία τύπου με περιεχόμενο ''συντασσομαι'' ή ''συνεταξάμην τω Γιώργω', βλέπουμε, δόξα το Θεό. Για την ανεργία,για την δήμευση των περιουσιών,για το ξεπούλημα της πατρίδας μας ούτε κουβέντα!!! κ. Μπαλόκα είσθε αντιμνημονιακός? ΣΟΒΑΡΑ? Από πότε?Πότε βγήκατε να ρωτήσετε την κοινωνία για τα προβλήματά της όλα αυτά τα χρόνια πού είσθε αντιπολίτευση.Γλαφυρά κείμενα είσθε κύριε και τίποτε άλλο.
Ο κ. Ρούσσης ξεκινόντας με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο την ανακύρηξη της υποψηφιότητάς του,προσπαθεί να αποδείξει την δημοκρατικότητα των διαδικασιών πρώτα,και μετά με κορώνες, να αποδείξει πόσο πολύ τον τρέμει ο δήμαρχος πού ρίχνει λάσπη εναντίον του.
Φτάνει πια,ο βίος και η πολιτεία του καθενός μας είναι γνωστός και δεν παίρνει φτιασίδια.Προκαλούμε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και συμβούλους να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, να πάρουν δημόσια και επώνυμα θέση για όλα τα δεινά του τόπου μας σταματώντας το μετρημα των κουκιών, το μέτρημα των υποψηφίων.Εμείς δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε πόλεμο λάσπης και ανακοινώσεων παρά μόνο σε αντιπαράθεση θέσεων και ιδεών όπως κάνουμε μέχρι σήμερα.Επειδη πιστεύουμε αυτό πού λέμε, πάντα θα προκαλούμε για δημόσιο διάλογο.

Γιά τόν συνδυασμό ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
 
ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: