Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου του Γιώργου Γιαμαρέλου.



ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ 
 ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                                                                               Ωρωπός,   Σάββατο  11/1/2014

                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαιρετίζουμε  την ειλικρινή ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την ταυτότητα απόψεων που είχαμε στην συνάντησή μας σήμερα με τα στελέχη και τον Επικεφαλής της Παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» κ. Επαμεινώνδα Δημητρίου , στη βάση ενός σχεδίου προτεινόμενου Καταστατικού για την Δημιουργία Αυτοδιοικητικού Φορέα με την προτεινόμενη ονομασία : «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΡΩΠΟΥ».
Το κάλεσμα αυτό έχει  σταλεί, σε όλους τους Δημοτικούς  Συμβούλους με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και  έχει γνωστοποιηθεί ,σε κάθε πολίτη,  μέσα από  κάποια   τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης,  που είχαν την καλοσύνη και την ευαισθησία  να το δημοσιεύσουν.
Ήλθε η ώρα που ο καθένας από την πλευρά του πρέπει να κάνει τις επιλογές του.
Σε λίγες ημέρες ξεκινάμε τις διαδικασίες  που προβλέπονται από το προτεινόμενο Καταστατικό.
Για την πληρέστερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου επισυνάπτεται το Σχέδιο προτεινόμενου Καταστατικού και ευελπιστούμε ότι θα τύχει ευρείας δημοσιοποίησης από τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τα άλλα μέσα ενημέρωσης της περιοχής του Δήμου Ωρωπού.
Ακράδαντη πεποίθησή μας είναι ότι αυτοί που έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο θα δηλώσουν την παρουσία τους και την επιθυμία τους να προσφέρουν, από οποιαδήποτε θέση επιθυμούν, αυτό που μπορούν και θέλουν .
Η αγάπη για την Πατρίδα και την Κοινωνία,  μας ενώνει όλους και μας κάνει περισσότερο πλούσιους  και δυνατούς.
« εν τη ενώσει, η ισχύς».
Με  τιμή,
Γεώργιος Χ. Γιαμαρέλος. 

Σημείωση του "Ωρωπός Απ... Όψεις": Για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω το καταστατικό στο οποίο αναφέρεται ο κ Γιαμαρέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: