Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή του Γιώργου Γιαμαρέλου με αφορμή την κοπή πίτας της "Δυναμικής Πολιτείας".



               H  KOΠH ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Ένοιωσα ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση από την εκδήλωση της κοπής της πίτας της Δυναμικής Πολιτείας στο Atlantis Club  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014  στην οποία παραβρέθηκα αποδεχθείς  την πρόσκληση του Γιώργου Γιασημάκη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά.
Χάρηκα διότι η μεγάλη αυτή αίθουσα ήταν κατάμεστη, η οργάνωση εξαιρετική, οι δημότες που παραβρέθηκαν, ανεξάρτητα εάν ανήκουν  ή όχι στην συγκεκριμένη αυτή Δημοτική Παράταξη, ένοιωθαν  άνετα και φιλικά ,  τα πρόσωπα και τα βλέμματα όλων ήταν απαλλαγμένα από αντιπαλότητες και ήταν εμφανής η αίσθηση ότι η κοινωνία μας προσδοκά το καινούργιο, που θα κάνει την πίτα αυτή μεγαλύτερη και θα δώσει στον κάθε δημότη την αίσθηση ότι η ζωή του μπορεί να αποκτήσει  νόημα και  περιεχόμενο .
Ικανοποιήθηκα ιδιαίτερα τόσο από την εξαιρετική παρουσία της Κας Κρέμου όσο και από την ομιλία του  Γιώργου Γιασημάκη,  που ήταν σύντομη, σαφής,  εύληπτη, και μεστή νοημάτων και μηνυμάτων προς πάσαν κατεύθυνση. Η ομιλία του Γιώργου Γιασημάκη έλεγε «τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη», και θα μπορούσε άνετα να είναι και  η ομιλία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΎ.
Όπως είναι γνωστό η «Ελεύθερη Κοινωνική Πρωτοβουλία για τον Ωρωπό της Ελπίδας ,της Δικαιοσύνης και της Δημιουργίας »,την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, και η Παράταξη « Ενεργός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες», που εκπροσωπεί ο Νώντας Δημητρίου ,κάναμε το πρώτο βήμα προς τον σκοπό της οικοδόμησης του Αυτοδιοικητικού Φορέα με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΡΩΠΟΥ» , στη βάση ενός προτεινόμενου Καταστατικού που έγινε ομόφωνα αποδεκτό.
 Ελπίζουμε ότι τόσο ο Γιώργος Γιασημάκης, όσο και ο Θωμάς Ρούσης και όλοι οι άλλοι αρχηγοί των  Παρατάξεων του Δήμου μας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και στα κελεύσματα των καιρών , να υπερβούμε όλοι μας τους εαυτούς μας και να προσφέρουμε στην Κοινωνία  του Ωρωπού το ελπιδοφόρο καινούργιο, καινοτόμο, και πολλαπλώς επωφελές. Ας μην επιτρέψουν στους εαυτούς τους, να είναι  είναι  οι τελευταίοι που αφήνουν στην άκρη το παλιό.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΡΩΠΟΥ, μας χωράει ΟΛΟΥΣ!
Ελάτε να Δημιουργήσουμε τον Ωρωπό που Θέλουμε και Μπορούμε και μας Αξίζει!
Με τιμή,
 Γιώργος Γιαμαρέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: