Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Από ότι φαίνεται μπήκαμε στήν προεκλογική περίοδο και άρχισαν να γίνονται περισσότερο έντονες κάποιες αντιπαραθέσεις, που όπως και στήν κεντρική πολιτική σκηνή στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα.
Τόσα χρόνια οι επιχορηγήσεις σε σωματεία,συλλόγους, κ.τ.λ. από τον Δήμο ήταν στήν κατεύθυνση μόνο τού πανηγυριού και τώρα ξαφνικά η αντιπολίτευση βγήκε στά κάγκελα γιά τα ψέματα λέει τού δημάρχου κ. Οικονομάκου όσον αφορά τήν ψηφοφορία.
Θα παρακαλούσα τήν αντιπολίτευση, όπως αναφέρει αποσπάσματα πρακτικών γιά του λόγου το αληθές, να δημοσιοποιήσει αποσπάσματα πρακτικών από τίς προτάσεις της μέχρι σήμερα, για το πώς θα πρέπει η Δημοτική αρχή να χρησιμοποιεί τα χρήματα των Δημοτών για τον πολιτισμό,ποιοί σύλλογοι παράγουν πραγματικά πολιτισμό και πρέπει να επιχορηγούνται,ποιές δράσεις ανά περιοχή εχουν προταθεί και εν πάσει περιπτώσει προτάσεις στό Δημοτικό Συμβούλιο πού να παράγουν πολιτισμό.
Μάλλον δέν πρέπει να υπάρχουν, διότι διαφορετικά αυτό θα έπρεπε να ήταν το κυρίαρχο σε όλες μα σε όλες τίς ανακοινώσεις υποψηφίων δημάρχων, συμβούλων,τέλος πάντων όλων όσοι ασχολούνται με τίς επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πιστεύω πλέον πώς αυτό είναι πού κάνει την διαφορά με το καινούργιο που έρχεται από τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον συνδιασμό ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Εδώ φαίνεται καθαρά πώς η κυρίαρχη θέση μας πού είναι ''ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ'' μπορεί να λύσει με τόν καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τα ζητήματα, τίς πολιτισμικές ιδιαιτερότητες,τα τοπικά εν γένει χαρακτηριστικά και να τα αναδείξει.
Εμείς τελικά σίγουρα δεν ανακαλύψαμε τον τροχό,απλα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. 

ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: