Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Σε κούρσα ευγενούς άμιλλας οι Σχολικές Επιτροπές.

Σε κούρσα ευγενούς άμιλλας επιδίδονται οι Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κύριοι 
Παναγιώτης Βασιλάκος (Β' Βάθμια) και Στέφανος Ζαφείρης.(Α' Βάθμια).
Κι επειδή όταν βλέπουμε κάτι θετικό θέλουμε να το επισημαίνουμε ιδού οι δράσεις και οι προσπάθειες τους που ελπίζουμε να έχουν αποτελέσματα:

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της Α' Βάθμιας:
"Ζητάμε από εσάς το απλούστερο.
Να συμμετέχετε στη φετινή προσπάθεια που κάνουμε να μη στερήσουμε τα Χριστούγεννα από τα παιδιά που δε θα μπορέσουν να τα νιώσουν.
Η επιτροπή μας με μια σειρά από κινήσεις και εκδηλώσεις –διανομή τροφίμων-ενδυμάτων-παιχνιδιών και βιβλίων, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με χορούς, τραγούδια κ.α. θα προσπαθήσει να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Από εσάς ζητάμε να μας στηρίξετε με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξετε (χορηγία τροφίμων-ενδυμάτων-παιχνιδιών-βιβλίων-χρηματική κ.α.).Με την ελπίδα πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας σας ευχαριστούμε πολύ.
Τα σχολεία που ανήκουν στην εποπτεία μας είναι 18 Νηπιαγωγεία και 15 Δημοτικά(2.500 μαθητές), τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στα 11 χωριά του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού.

Υ.Γ Για παραπάνω πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής στο τηλέφωνο 22950-36571 καθημερινά 9.30 έως  15.00 ή επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση Αγ Γεωργίου 29 Νέα Παλάτια."


 Κάλεσμα για αιμοδοσία από την Β' Βάθμια:
ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΟΥ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ





1 σχόλιο:

ευρυνόμη είπε...

Υπάρχει λοιπόν κοριτσάκι το χωριό Ζωή!