Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Θέσεις εργασίας στον Δήμο Ωρωπού.

Ο Δήμος Ωρωπού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων και διάρκεια σύμβασης 2 μηνών.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ: Ανάρτηση της ανακοίνωσης
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης, να γίνει στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ωρωπού στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία καθώς επίσης και στις επιμέρους τοπικές κοινότητες του Δήμου Ωρωπού.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση. (την οποία θα παραλάβουν από τα γραφεία του Δήμου μας) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ωρωπού, Λ. Χαλκουτσίου 50 Ωρωπός Τ.Κ.19015 απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού υπόψιν κ. Βασιλειάδου Μαρίας ή κ. Μπαρσάκη Σπυρίδωνα (τηλ. επικοινωνίας:2295320345 - 2295320346).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από 10-7-2012 έως και 12-7-2012.

 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ: Ανάρτηση πινάκων
Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε τρείς (3) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο κατάστημα των γραφείων μας.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: Πρόσληψη
Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.
Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.
Σε κάθε περίπτωση, οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.


http://oropos.gov.gr 

                                                                                   


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νοιώθω περισσότερο στενοχωρημένος σήμερα, παρά θυμωμένος και εξοργισμένος, που ένοιωθα χθες το βράδυ. Ζώντας πραγματικά στιγμές παραλόγου(πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη),χθες σε δυο γεγονότα, που λάμβαναν ταυτόχρονα δράση, εξυμνώντας την ανιδιοτέλεια, την πίστη στις πραγματικές αξίες, και αλλαγή των κοινωνικών δομών και αντίληψης, που μας επέβαλε η νέα πραγματικότητα που ζούμε και βίαια μας επεβλήθη.
Θεωρώ αδιανόητο, και καίγεται ένα από τα ομορφότερα δάση του δήμου μας, τουλάχιστον 5ωρες πριν, και το γραφείο εθελοντισμού, να πραγματοποιεί συνάντηση(όντας προγραμματισμένη), και να ψήνει σουβλάκια στον φάρο, παραβλέποντας(ούτε αναφορά) στους παραβρισκόμενους, για την πυρκαγιά που κατάκαιγε τον δήμο μας. Και εντελώς παράδοξα με την παρουσία μερικών από τα πυροσβεστικά μέσα του δήμου(τουλάχιστον 4 οχήματα), στερώντας τα από την χρήση και βοήθεια τους στην κατάσβεση της φωτιάς.
Η αξία του εθελοντισμού κύριε Μπόρση είναι δεδομένη. Πρέπει όμως να ενισχυθεί και να προστατευτεί από υστερόβουλες ενέργειες εκμετάλλευσης. Η κύρια αξία του εθελοντισμού είναι η προστασία της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, καθώς μέσα από αυτόν καθρεπτίζεται η εικόνα του εαυτού μας, και όχι από μια μικρή κονκάρδα καρφιτσωμένη στην μπλούζα μας. Ο εθελοντισμός ξεκινά από την καρδιά του καθενός μας και διαχέεται γύρο μας χωρίς φραγμούς και περιορισμούς. Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να γίνει, είναι να δει κανείς τον εαυτό του, στον συνάνθρωπο του, στον συνεργάτη του, τον φίλο του. Σε αυτούς τους συναδέλφους σου στο δημοτικό συμβούλιο, που ίσως και να κινδύνεψαν την ζωή τους, για να σώσουν ένα δενδράκι, ένα σπίτι σε λίγο, μια περιουσία, και τελικά τη αξιοπρέπεια όλων των υπολοίπων που ρέμβαζαν και διασκέδαζαν στην ασφάλεια της θάλασσας.
Ο εθελοντής βάζει τον εαυτό του στην θέση του συνανθρώπου του και παίρνει προσφέροντας. Προσφέροντας τον χρόνο του, την οικογενειακή του γαλήνη, τον καλό του λόγο, την συμπαράσταση, την αγάπη.
Όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε λίγο απ΄αυτό που μας περισσεύει. Από αυτό που χωρίς ιδιαίτερο κόπο μπορούμε να δώσουμε. Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε εθελοντές, γιατί όλοι μας μπορούμε να αγαπήσουμε. Όλοι μας μπορούμε ΕΤΣΙ να ενισχύσουμε τον εθελοντισμό. Και όταν κλιθήκαμε να συμμετάσχουμε, ΕΤΣΙ ακριβώς πιστέψαμε.
ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΑΤΕ.
Η ανεπάρκεια σας είναι δεδομένη. Το μόνο που σας μένει είναι να παραιτηθείτε, και να αναλάβουν τα παιδιά, που ηρωικά χθες, κατέβαλαν τιτάνια μάχη και προσπάθεια, μην μπορώντας να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη εκδήλωση σου.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΡΣΗ………..

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ είπε...

Μήπως αναφέρεστε στην πυρκαγιά στον Βαρνάβα Αττικής που βρίσκεται στον Δήμο Μαραθώνα;

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρομαι στην φωτιά που ξεκίνησε από την γειτονιά μας, και τελικά έσβησε στον ΚΑΛΑΜΟ. Έστω όμως πως δεν κάηκαν ''τα περιφεριακά μας όρια'',τι μπορεί να σημάινει αυτή η απάντηση?
να σου θυμίσω την γνωστή παροιμία των γιαγιάδων μας???????
Θεωρώ τουλάχιστον άστοχη την απάντησή σου........

Ανώνυμος είπε...

Οι Αρχές του Εθελοντισμού

Οι βασικές αρχές που διέπουν τον εθελοντισμό σε κάθε μορφή του συνοψίζονται στη συνέχεια:

• Ο εθελοντισμός ωφελεί την κοινωνία και τον εθελοντή.
• Η εργασία των εθελοντών είναι άμισθη.
• Ο εθελοντισμός είναι πάντα θέμα επιλογής.
• Ο εθελοντισμός προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.
• Ο εθελοντισμός σέβεται τα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό όλων των ανθρώπων
• Ο εθελοντισμός είναι ένα θεμιτός τρόπος με τον οποίο οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της κοινωνίας τους.
• Ο εθελοντισμός είναι ο μόνος τρόπος με το οποίο άτομα ή ομάδες μπορούν να εκφράσουν ανθρώπινες, περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες.
• Ο εθελοντισμός είναι μια δραστηριότητα που επιτυγχάνεται μόνο σε μη κερδοσκοπικό πλαίσιο.
• Ο εθελοντισμός δεν είναι υποκατάστατο της αμειβόμενης εργασίας.
• Οι εθελοντές δεν αντικαθιστούν τους αμειβόμενους εργαζόμενους και δεν αποτελούν απειλή για την εργασιακή ασφάλεια αυτών.

Πηγή: Εγχειρίδιο Εθελοντισμού "Μάθε, Δες, Δράσε" της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Ανώνυμος είπε...

Είπαν για τον εθελοντισμό:

Η ύψιστη μορφή αγάπης είναι αυτή που υπερβαίνει το Εγώ και επικεντρώνεται στις ανάγκες των άλλων και του κόσμου στον οποίο ζούμε. Το παράδοξο είναι ότι ξεχνώντας τον εαυτό μας, τον βλέπουμε πιο καθαρά. Από το δόσιμο του εαυτού έχουμε το μεγαλύτερο όφελος.LEO BUSCAGLIA (ψυχολόγος, συγγραφέας, ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Felice Foundation, 1924-1998)

Μόνο στο βαθμό που κάποιος υπερβαίνει τον εαυτό του είναι πραγματικά άνθρωπος ή γίνεται ο αληθινός του εαυτός. Γίνεται έτσι όχι ασχολούμενος με την αυτοπραγμάτωση του, αλλά ξεχνώντας τον εαυτό του και δίνοντας τον εαυτό του, παραβλέποντας τον εαυτό του και εστιάζοντας προς τα έξω. VICTOR E. FRANKL (Αυστριακός ψυχίατρος και νευρολόγος, επιζών του Ολοκαυτώματος, 1905-1997)


Η εντολή "αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου" δεν είναι απλώς μια ηθική εντολή. Είναι μια ψυχολογική εντολή. Η φροντίδα είναι κάτι βιολογικό. Ένα πράγμα που παίρνετε όταν φροντίζετε τους άλλους είναι ότι δεν νιώθετε μοναξιά. Και όσο πιο δεμένοι παραμένετε με τη ζωή τόσο πιο υγιείς είστε. JAMES LYNCH (Αμερικανός ψυχολόγος και ερευνητής, εξειδικευμένος σε θέματα ψυχοσωματικών ασθενειών και κοινωνικής απομόνωσης)

Εκείνοι που φέρνουν φως στις ζωές των άλλων δεν μπορούν να το κρύψουν από τον εαυτό τους. Τ. Μ. ΜΠΑΡΙ (Σκώτος μυθιστοριογράφος του 19ου αιώνα)

Όταν έπαψα να εστιάζω στο αν οι άλλοι προσπαθούν να με ευχαριστήσουν ή να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μου και σκεφτόμουν τι θα τους κάνει αυτούς ευτυχισμένους, άρχισα να βλέπω την ομορφιά σε όλους τους ανθρώπους. Μπορούσα να καταλάβω ότι έδιναν και αυτοί τις δικές τους ηρωικές μάχες και προσπαθούν αν βαδίσουν τον δικό τους δρόμο στη ζωή και η καρδιά μου γέμιζε αγάπη γι' αυτούς. Όσο περισσότερο εστίαζα στην αύξηση της ευτυχίας των άλλων, τόσο καλύτερα ένιωθα. Και όσο καλύτερα ένιωθα, τόσο πιο ευτυχισμένη γινόμουν. ΣΙ-ΤΖΕΙ ΣΚΑΡΛΕΤ (συγγραφέας, παρακινητική ομιλήτρια και σύμβουλος)

Μόνο εάν αξιοποιήσεις τα προσόντα σου γαι να βελτιώσεις τη ζωή άλλων ανθρώπων, μπορείς να πεις "ναι, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου". JACOB COLKER (27 ετών, δημιουργός του εθελοντικού κινήματοςThe Extraordinaries, βραβεύτηκε φέτος με το Rolex "Young Laureates")

Ταΐζοντας μερικά σουβλάκια στο ειδυλλιακό τοπίο της παραλίας του Ωρωπού, εγκλωβίζοντας τέσσερα οχήματα δασοπυρόσβεσης σε ώρα εκτάκτου ανάγκης, μιλώντας για το περιβάλλον την ίδια ώρα που καίγεται ένα από τα ομορφότερα δάση σου, και απασχολώντας 50 περίπου ανθρώπους αποπροσανατολίζοντας τους από τον πραγματικό σκοπό και αξία του εθελοντισμού, με μοναδική επιδίωξη την αναγνωσιμότητα ενόψει των εκλογών διεκτραγωδώντας τα κοινωνικά δίκτυα, ενισχύουμε την πραγματική αξία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του τόπου……(ΜΠΟΡΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ νέος αστέρας του δημ συμβουλίου φαινόμενο της πολιτικής).