Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: "Ο "λόγος τιμής"είναι η βάση διαλόγου της κοινωνίας."


                                                      Ωρωπός 4 Απριλίου 2014
                         Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στον Αυλώνα Αττικής,συναντήθηκαν αντιπροσωπείες δυο Δημοτικών Παρατάξεων. Από την δημοτική παράταξη ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συμμετείχαν,οι Ν. Δημητρίου,Β.Μυλωνάς,Β.Μαγγίνας, Κ.Μπουλέκος, Ε.Μαγγίνας και ο Γ Κωνσταντινόπουλος. Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ συμμετείχαν,οι Σ.Λουπάτατζης, Σ.Αγαπίδης, Δ.Αδαμόπουλος, Δ.Σωτηρόπουλος και ο Π.Χασιώτης.Την κουβέντα διεύθυνε ο Ν.Ιμβριώτης.
Στη συνάντηση αυτή, ΟΜΟΦΩΝΑ έγινε δεκτό η αναγκαιότητα οι δυό παρατάξεις να συμπορευθούν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Για τις όποιες διαφορές αποφασίσθηκε και ορίσθηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 στον Αυλώνα στις 19.00μμ αφού οι δυο παρατάξεις έχουν διαβουλευθεί με τα μέλη τους.
ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.
Κύριοι-κύριοι Σ.Λουπάνταζη, Σ.Αγαπίδη, Δ.Αδαμόπουλε, Δ.Σωτηρόπουλε και Π.Χασιώτη,η αντιμέτωπη των προβλημάτων του τόπου και της πατρίδας,πρέπει καί έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την "ντομπροσύνη". Ο "λόγος τιμής"είναι η βάση διαλόγου της κοινωνίας. Σας συγχαίρουμε για την συνέπεια σας, δυστυχώς δεν διαφέρεται σε τίποτα από τους διαχειριστές του χθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: