Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Στέφανος Ζαφείρης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή μια ανεκδιήγητη,αδικαιολόγητη,προβοκατόρικη,
συκοφαντική τοποθέτηση του παρουσιαστή της Εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα,κυρίου Παπαδάκη,που έλεγε χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμιά πραγματική διασταυρωμένη πληροφορία πως τα Σχολεία στον Ωρωπό δεν άνοιξαν γιατί δεν είχαν πετρέλαιο,έχει ξεσπάσει μια έντονη παραφιλολογία και μια άνευ προηγουμένου λασπολογική εκστρατεία,εναντίον των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας,οι οποίες κατά τους ανώνυμους συκοφάντες,είναι οι υπεύθυνες για αυτή την έλλειψη από τα Σχολεία μας.
Από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε αυτή η Ανακρίβεια από το στόμα του παρουσιαστή,
προσπάθησα να επικοινωνήσω με την εκπομπή και να δώσω τα πραγματικά,αληθινά,τεκμηριωμένα στοιχεία,που αποδείκνυαν ποια ακριβώς κατάσταση επικρατεί στα Σχολεία του Δήμου μας.
Αυτό όμως δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν.
Η Αρχισυντάκτρια της εκπομπής κυρία Ζιώγα,αλλά και μια ακόμη υπεύθυνη ,η κυρία Παλούδη,με διαβεβαίωσαν πως ο κύριός Παπαδάκης,την επόμενη μέρα,θα προβεί σε κατηγορηματική διάψευση της δήλωσής του και θα αποκαταστήσει το όνομα ,αλλά και την ηθική υπόσταση των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας.
Με έκπληξη την επόμενη μέρα δεν άκουσα την παραμικρή διάψευση από τον κύριο Παπαδάκη και στις καινούργιες προσπάθειες επικοινωνίας με την εκπομπή,αντιμετώπισα την ίδια ακριβώς στάση από τις υπευθύνους που ποιο πάνω ανέφέρα και τελικά δεν καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο την πραγματική εικόνα των γεγονότων.
Στην συνέχεια αποστείλαμε μήνυμα στο προσωπικό e-mail του κυρίου Παπαδάκη(αφού άνθρωπος που τον γνωρίζει,μας διαβεβαίωσε πως διαβάζει ο ίδιος όλα τα e-mails του και τα λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν).
Όμως δυστυχώς και πάλι δεν πετύχαμε το παραμικρό αφού και τρίτη μέρα πέρασε,χωρίς ο κύριος Παπαδάκης να κάνει την αυτονόητη,απαραίτητα,ανθρώπινη διάψευση και να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Ταυτόχρονα με όλα αυτά,με λύπη μου διαπίστωσα πως κάποιοι "ανησυχούντες" δήθεν για την κατάσταση των Σχολείων και για την εύρυθμη λειτουργία τους,τροφοδότησαν την τοπική κοινωνία με καινούργιες συκοφαντικές και αναληθείς φήμες.


Αγαπητοί φίλες και φίλοι


Επειδή έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή μου έχουν αναθέσει και επειδή γνωρίζω τι ακριβώς έχει επιτευχθεί φέτος στα Σχολεία του Δήμου μας,έχω ήδη ζητήσει με σημερινό έγγραφο μου,από τους Διευθυντές όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ωρωπού,αλλά και από τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των αντίστοιχων Σχολείων να πάρουν θέση και να περιγράψουν ως μόνοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι την κατάσταση που επικρατεί στα Σχολεία που εκπροσωπούν,για να φτάσει το μήνυμά τους σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου,ανεξάρτητα αν είναι γονιός ή όχι.


Αγαπητοί φίλες και φίλοι


Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να αποδίδει κάποιος ευθύνες και ακόμα ευκολότερο να διασπείρει ανυπόστατες φήμες,που ναι μεν δεν κοστίζουν τίποτα γι αυτόν που το διαπράττει,αλλά ταυτόχρονα τραυματίζουν καίρια την κοινωνική συνοχή ,αλλά και την εμπιστοσύνη του απλού πολίτη στους θεσμούς και στα όργανα.
Γνωρίζω πως η δύναμη του κυρίου Παπαδάκη και του κάθε κύριου Παπαδάκη είναι πολύ μεγαλύτερη από την δικιά μας φωνή και από την δικιά μας καθημερινή προσπάθεια.
Γιαυτό άλλωστε όλοι αυτοί ,οι παντοτινοί κριτές των πάντων,ταμπουρώνονται πίσω από την πανοπλία που τους δίνει το "γυαλί" και φτιάχνουν ή χαλούν,οτιδήποτε τους αρέσει ή οτιδήποτε τους αντιστέκεται και τους χαλάει το image!!!!
Όμως πέρα και πάνω από όλους αυτούς,υπάρχουμε εμείς,οι καθημερινοί απλοί πολίτες,που παλεύουμε στην καθημερινότητα και στα προβλήματά της και αγωνιζόμαστε να βάλουμε ένα τόσο δα μικρό λιθαράκι στην προκοπή αυτού του τόπου.
Χαρίζουμε την δημοσιότητα και την παντοδυναμία στους διάφορους κύριους Παπαδάκηδες και συνεχίζουμε να παλεύουμε για ,ΖΩΝΤΑΝΑ,ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: