Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

"ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ": Δυναμικό ξεκίνημα!

 Aνακοίνωση  


 Η διεξαγωγή της πρώτης άτυπης Συνάντησης για την συγκρότηση του τομέα Αρχαιοτήτων και Πολιτισμικής κληρονομιάς έγινε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου Ωρωπού. Την συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Οικονομάκος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Γιαμαρέλλο ο οποίος όπως ανέφερε την εντάσσει στα πλαίσια αρμοδιοτήτων του που αναφέρονται στον χειρισμό θεμάτων που έχουν σχέση με τις αρχαιότητες και τον πολιτισμό του  Καλλικράτειου Δήμου Ωρωπού.
Ένας τομέας που θα ασχοληθεί με την διατήρηση, την έρευνα, την ανάδειξη και την προβολή του αρχαιολογικού, βυζαντινού και μεταβυζαντινού ιστορικού πλούτου του Δήμου μας.
Όπως ανέφερε ο κ. Γιαμαρελλος σκοπός είναι ο τομέας Αρχαιοτήτων και Πολιτισμικής κληρονομιάς να συνδεθεί με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου έτσι ώστε ο Πολιτισμός να αποτελέσει ισχυρό μοχλό της τουριστικής, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης του τόπου.
Κοινή συνισταμένη της συζήτησης ήταν η ανάγκη, οι ρίζες και η Ιστορία μας να αποτελέσουν το κύριο στήριγμα της ψυχολογικής και οικονομικής ανάκαμψης των συμπολιτών μας  και να δώσουν πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον στην νεολαία. Στην άτυπη συνδιάσκεψη έλαβαν μέρος και κατέθεσαν προτάσεις -για πρώτη φορά στα πλαίσια δημοτικής πρωτοβουλίας- παράγοντες του τόπου μας.
Άνθρωποι με γνώση και δράση για τον Ωρωπό απ' όλες τις περιοχές του Καλλικράτειου Δήμου.
Θα ακολουθήσει επίσημη ιδρυτική συνέλευση και μπορούν να συμμετέχουν δημότες αλλά και φίλοι που επιθυμούν να γίνουν ιδρυτικά μέλη. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6948578742 (κ. Γιαμαρέλλος).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:

  1. ΒΑΘΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  2. ΒΑΡΝΑΒΑ ΕΛΕΝΗ
  3. ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  4. ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ
  5. ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ-ΦΑΦΟΥΤΗ ΕΛΛΗ
  6. ΓΚΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  7. ΔΑΛΙΑΝΗ-ΤΣΙΩΤΑ ΑΘΗΝΑ
  8. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΕΛΕΝΑ
  9. ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  10. ΛΙΑΚΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  11. ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  12. ΜΠΟΤΣΗΣ ΦΩΤΗΣ
  13. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
  14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
  15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
  16. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΚΟΣ
  17. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  18. ΣΟΥΝΤΑ-ΠΕΠΠΑ ΕΛΕΝΗ
  19. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΥΡΤΩ
  20. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  21. ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
  22. ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΛΙ

Ενα στραβαδι βγαινοντας απο το στρατοπαιδο ,πλησιαζει τον παραδοσιακο πλανοδιο πωλητη για να αγορασει ενα σαμαλι.Βλεποντας τις μυγες να εχουν σκεπασει τα γλυκισματα κανει αυθορμητα μια κινηση με το χερι και τις διωχνει.

Τι εκανες εκει ,ρε μαλακα,ωρυεται ο υπαιθριος μαγαζατορας;

Τι εκανα;Δεν ειδες που οι μυγες ειχαν μαζευτει και ετρωγαν το σαμαλι;

Ρε συ,εκεινες ειχαν χορτασει.Οι καινουριες που θα ερθουν θα ειναι πεινασμενες.

Υ.Γ .1 Καθε ομοιοτητα με προσωπα και πραγματα ειναι τυχαια και εξω απο τις προθεσεις του αναρτωντα.
Υ.Γ.2 αφειρωμενο στα 'καλα παιδια'.