Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δελτίου Τύπου της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας για το Ρυθμιστικό Σχέδιο.

                                                                 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Μας έχει συνηθίσει ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος να δικαιολογεί την αδυναμία του να διοικήσει με υπευθυνότητα τον Ωρωπό, με τις ελλείψεις που έχει ο Δήμος σε ανθρώπινο δυναμικό.
Αποδεικνύει όμως ο ίδιος και οι άμεσοι συνεργάτες του, πως δεν μπορούν να διοικήσουν, όχι γιατί δεν έχουν υπαλλήλους, αλλά γιατί δεν έχουν όραμα για το μέλλον του τόπο μας και απλά φυλλορροούν με την μεγαλύτερη αλαζονεία τις μέρες της εξουσίας τους και από ότι  φαίνεται με τις πιο καταστροφικές συνέπειες.
Το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής είναι το μεγάλο παράδειγμα. Είναι ένα Σχέδιο-ταφόπλακα για όλο το Δήμο, αφού μας στερεί ξεδιάντροπα την ανάπτυξη και μας καθιστά κηπάριο της Αθήνας.
Μπροστά σε αυτήν την απαράδεκτη λογική της κεντρικής εξουσίας, η σημερινή δημοτική αρχή κάθισε για εφτά μήνες με σταυρωμένα χέρια, ίσως και γιατί δεν κατάλαβε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Αυτό άλλωστε είναι το χαρακτηριστικό της, δηλαδή να μην καταλαβαίνει τα σοβαρά προβλήματα και ταυτόχρονα η ανικανότητά της που δεν την καλύπτει, με όσους έμμισθους συμβούλους και αν έχει στη διάθεσή της.
Είναι τραγικό για το Δήμο μας το φαινόμενο, στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της πολύ καθυστερημένης αντίδρασης, να έχει να αντιπαρατάξει στην υποβάθμιση ολόκληρης της περιοχής μας, απλά την ανάγνωση μιας περίληψης του καταστροφικού Σχεδίου και κάποιες φιλολογικές τοποθετήσεις!
Ασέβεια για τους ιδιοκτήτες η αδυναμία πρότασης από τη Δημοτική  αρχή  που δεν υπάρχει  η ικανότητα αντιπαράθεσης στην πρόταση του Ο.Α .
Ασέβεια για τους πολίτες της ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ    οι διασκεδαστικές προτάσεις του δημάρχου για νοσοκομείο όταν η πρόταση του Ο.Α. υποβαθμίζει όλο το Δήμο ΩΡΩΠΟΥ.
Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία ύστερα από τη συγκέντρωση διαβούλεσης που έγινε την Κυριακή 29/01/2012 στο ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ θα συνεχίσει να διεκδικεί για τους πολίτες του δήμου με συναντήσεις στα τοπικά διαμερίσματα, και παραστάσεις σε φορείς και παράγοντες  με στόχο την αλλαγή της απαράδεκτης του ρυθμιστικού από τον Ο.Α.
                                              ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: