Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ


«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !»
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΦΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ


Η κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πιστή στα μνημόνια και στις επιταγές της τρόικας θέλει μέσω του ΕΝΦΙΑ να πάρει ότι έχει απομείνει ακόμα στο λαό…μικρές αποταμιεύσεις, σπίτια και περιουσίες.
Η Συνεργασία Πολιτών για Δημοκρατική Μαχητική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Ωρωπού, πιστεύει ότι πρέπει να αναπτυχθεί ένα μαζικό παλλαϊκό κίνημα ανατροπής του ΕΝΦΙΑ και των εμπνευστών του, ντόπιων και ξένων.
Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις και τα κόμματα που αναφέρονται και παλεύουν για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού να μπουν μπροστά σε αυτό τον αγώνα και να παρέχουν πολιτική κάλυψη και οι βουλευτές τους, αλλά και οι εκλεγμένοι στα όργανα τοπικής διοίκησης, να αποτελέσουν το ζωντανό παράδειγμα της ανυπακοής ενάντια στον ΕΝΦΙΑ.
Δεν αποδεχόμαστε το μόνιμο χαράτσι που «τιμωρεί» όσους έχουμε ένα σπίτι ή ένα χωράφι με σταδιακή δήμευση της περιουσίας μας, που αμφισβητεί το δικαίωμα να ορίζουμε το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας.
Δεν θα υποκύψουμε. Μαζί όλοι όσοι δεν μπορούμε να πληρώσουμε και όσοι θέλουμε να αντισταθούμε στην αντιλαϊκή φορομπηχτική πολιτική, που αφήνει στο απυρόβλητο τους οικονομικά ισχυρούς, στέλνουμε το μήνυμα :
Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους. Δεν φοβόμαστε !
Ας δείξουμε τη δύναμή μας, ας αρνηθούμε όλοι μαζί την πληρωμή. Μπορούμε να πανικοβάλλουμε την παραπαίουσα κυβέρνηση και να την ανατρέψουμε μαζί με τη βάρβαρη πολιτική της.
Ξέρουμε ότι τα χρήματα που θέλουν να συγκεντρώσουν πάνε στους δανειστές και όχι για για τις ανάγκες του κόσμου. Δεν μας ξεγελούν με τα τερτίπια τους, τις δήθεν ελαφρύνσεις με τις δόσεις, τις διορθώσεις, τη μετάθεση των δόσεων κ.α.
Δεν θα υπομένουμε περιμένοντας. Αντιστεκόμαστε τώρα. Απαιτούμε το δίκιο μας. Η μοιρολατρία δεν μας ταιριάζει. Κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος.
Η κοινωνία δεν χρωστάει σε κυβέρνηση-τράπεζες. Δεν πουλάμε δημόσια περιουσία. Δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν τα σπίτια και τα χωράφια, τα κοράκια. Δεν θα πληρώσουμε το χρέος τους με τις ζωές μας.
Να σταματήσει τώρα η υπερφορολόγηση του λαού, να καταργηθούν τα χαράτσια και τα διόδια, να φορολογηθούν οι κεφαλαιοκράτες, οι τράπεζες και η μεγάλη ακίνητη περιουσία.
Συντασσόμαστε με τις συλλογικότητες και τους φορείς που παλεύουν για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενάντια στην εξοντωτική φοροληστεία της κοινωνίας με στόχο την κλιμάκωση με ένα γενικευμένο κίνημα που θα νικήσει και θα βάλει τέλος στα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των τροϊκανών.
Η ουδετερότητα και "ο αγώνας του καναπέ" τους στηρίζει και τους αποθρασύνει.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ …ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: