Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

O KOΣΜΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ




Του Κώστα Γιαννακάκη, ιδρυτή του  Συλλόγου
Προστασίας περιβάλλοντος περιοχών
Δήμου Ωρωπού.
Μέλος AVAAZ.
 AVAAZ.  ORG

H   Προστασία της ΓΗΣ είναι στο χέρι σου.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
Δεν κάνουμε ακόμα μια διαμαρτυρία.
Αλλάζουμε πορεία και γράφουμε ιστορία. Καλέστε τους φίλους σας στην μεγαλύτερη παγκόσμια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος που έγινε ποτέ!
Στις 21 Σεπτέμβρη, παγκόσμια ημέρα ειρήνης, χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να ενωθούμε με όσους και όσα δεν έχουν φωνή. Για έναν κόσμο αλληλεγγύης, ασφαλή από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, με δημιουργία καινούργιων θέσεων εργασίας, καθαρό αέρα, νερό, τροφή. Για να ακουστεί δυνατά το μήνυμα μας, χρειαζόμαστε την συμμετοχή ΟΛΩΝ. Μετάβαση σε 100%  Πράσινη Ενέργεια, κάτι αναγκαίο και εφικτό!
Ελάτε και σεις σε μια γιορτή – φόρο τιμής στη ζωή και στα παιδιά. Η Αθήνα υπογράφει και υποστηρίζει την 100% Πράσινη Καθαρή Ενέργεια. Την Κυριακή 21 Σεπτέμβρη στις 4 μ.μ . Στην Αθήνα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου δίπλα στην είσοδο του νέου Μουσείου Ακρόπολης σας καλούν οι εθελοντές της Avaaz Aττικής. Η Avaaz είναι παγκόσμια οργάνωση εθελοντών με 40.000.000  μέλη.
Τα παιδιά σου ζητάνε να αφήσεις τον κόσμο λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκες! Είναι στο χέρι σου. Υπέγραψε το ψήφισμα μας στο Avaaz.org/.                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: