Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γιάννης Μπουλέκος-δημόσια δήλωση παρέμβαση

Γιάννης Μπουλέκος,μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αν.Αττικής

Νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια ως απλός πολίτης του Δήμου Ωρωπού αλλά και ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συμπόρευση μου με τον συνδυασμό "ενεργοί πολίτες η άλλη πρόταση" δεν είναι ευκαιριακή,αλλά έχει πολιτική και αυτοδιοικητική βάση.Οι ¨ενεργοι πολίτες" είναι η μόνη και μοναδική εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού με εκλογικά χαρακτηριστικά μάλιστα των προηγουμένων εκλογών και οι όποιες συγκρίσεις με το σήμερα είναι για αφελείς  και υποκρύπτουν κρυφές διαδρομές και συμφωνίες με τους "βλαχοδήμαρχους"του χθες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι "κρυφό σχολειό" και δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από "πρωτοβουλίες αγνώστων πολιτών", αν νομίζουν κάποιοι επικαλούμενοι την δήθεν κομματική νομιμότητα  μπορούν να φράξουν το δρόμο για μια κυβερνώσα αριστερά είναι βαθιά νυχτωμένοι.Δεν τους ξέρει και δεν τους αναγνωρίζει η κοινωνία και κάνουν ότι μπορούν για να μην τους μάθει ποτέ. Η διεύρυνση της παράταξης με τη  συστράτευση  πολλών καί άξιων συμπολιτών μας έχει δοκιμασθεί μέσα στο χρόνο από κοινούς αγώνες με αγωνιά για το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τέτοιες συμμαχίες  ανοίγει τα φτερά και γίνεται μέτωπο αντίστασης και
 ανατροπής.Είχα τη τύχη,ή την ατυχία για κάποιους,να γεννηθώ και να μεγαλώσω σε αυτό το τόπο.Η καθημερινή μου ενασχόληση έχει στόχο το συν και όχι το μείον.Κάποιοι βέβαια,ευτυχώς λίγοι , ανύπαρκτοι στη κοινωνία του τόπου δεν έχουν συναίσθηση της σημερινής πραγματικότητας,είναι αυτό που λέμε "η προσπάθεια του τίποτα να γίνει κάτι".
Ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα  είναι ένα πλατύ κοινωνικό ρεύμα,η μοναδική Ελπίδα για τον λαό και τον τόπο.Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο Συριζα είναι ένα κλαμπ προβληματισμού μπορούν να φτιάξουν με λέσχη "μπαρουφολογίας και μπιρίμπας".Οι απειλές κάποιων ανύπαρκτων δεν με φοβίζουν.Μεγάλωσα και ζω σε μια οικογένεια, μέσα στούς κοινωνικούς αγώνες.Αν κάποιοι την αναγνωρισιμότητα μου την θεωρούν παραγοντισμό,το μόνο που μπορώ να κάνω γιά αυτούς είναι να τους "συμπαρασταθώ"......ΌΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ .
Καλώ όλους να συστρατευθούν στην προσπάθεια διεύρυνσης των "Ενεργών πολιτών " και να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών την ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12/2013 στις 10.00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του Αυλώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: