Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

"Καμπανάκι" για το Πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ Ωρωπού.

Αρνητικό καμπανάκι χτύπησε για τη συνέχιση της λειτουργίας το τοπικού Πρακτορείου της ΔΕΔΔΗΕ στον Ωρωπό με την απόφαση  ΔΝΣ αρ.23/2016. Η απόφαση υπαγορεύει την συγχώνευση του Τοπικού Πρακτορείου Ωρωπού με την Έδρα της Περιοχής Φιλοθέης – Κηφισιάς.

Στην συγχώνευση αντέδρασε το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων τεχνικών (ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ- ΚΗΕ) με επιστολή που απέστειλε  προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε στις αρχές Φεβρουαρίου. Το Πρακτορείο εξυπηρετεί περί τις δυόμιση χιλιάδες αποκαταστάσεις βλαβών ετησίως και καλύπτει, σύμφωνα με την επιστολή των εργαζομένων, "μια έκταση περίπου 450 τ.χλμ, συγκεκριμένα τις Κοινότητες Αυλώνα, Καπανδριτίου, Καλάμου, Συκαμίνου Πολυδενδρίου, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Αφιδνών, Χαλκουτσίου, Μαλακάσας, Σκάλας Ωρωπού καθώς και ένα τμήμα της περιοχής του Βαρνάβα. Ταυτόχρονα, εξυπηρετεί τις ανάγκες των 33.769 μονίμων κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, που όμως ο αριθμός αυτός δεν είναι ενδεικτικός αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι αυτός διπλασιάζεται ή ακόμα και τριπλασιάζεται κατά την εαρινή και θερινή περίοδο λόγω της τουριστικής ιδιαιτερότητας της περιοχής".
 Προς το παρόν δεν διαφαίνεται η υλοποίηση της απόφασης, όμως όταν γίνει το πρώτο βήμα τίποτα δεν αποκλείει την εφαρμογή μιας σχετικής απόφασης στο μέλλον.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: