Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ; ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ !


Ο κ. Ρούσσης πανηγυρίζει για το Αυτονόητο ! Πανηγυρίζει διότι κατάφερε να φτιάξει προϋπολογισμό !
Αφού διόρθωσε τις παρατυπίες που η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής του υπέδειξε και αφορούσαν δεκάδες κωδικούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, κατατμήσεις της πάγιας προκαταβολής κ.λ.π , έγινε ο τελευταίος από τους 325 δήμους της Ελλάδας που έχει προϋπολογισμό . Και αυτό είναι αποτέλεσμα ανεπάρκειας της δημοτικής του αρχής !

Μαζί του πανηγυρίζουν , ο ''εθνικός προμηθευτής'', η ''βιομηχανία'' των διαταγών πληρωμής , τα μπούστερ , οι εκχιονιστές και οι απευθείας αναθέσεις .
Με ένα δελτίο τύπου , μνημείο επιδίωξης Κοινωνικού Αυτοματισμού , προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο .
Αλλά, είναι τόσο αδαής ο κ. Ρούσσης ώστε να πανηγυρίζει για το αυτονόητο ;
Βεβαίως και δεν είναι !!!
Ο πραγματικός στόχος του κ.Ρούσση είναι να αποπροσανατολίσει τους δημότες του Ωρωπού από το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών και των χωματερών , που με δική του πρόταση στη Περιφέρεια Αττικής έρχονται στον Ωρωπό .
Ερχονται να βάλουν το κερασάκι στη τούρτα μετά τα διόδια, τον αμαρτωλό Ασωπό και τον μολυσμένο με εξασθενές χρώμιο υδροφόρο ορίζοντα .
Και έρχονται με πρόταση του ίδιου του κ. Ρούσση !!!
Επίσης με αυτό το δελτίο τύπου προσπαθεί να κάνει ''εξαγωγή'' της έσωπαραταξιακής κρίσης, που ευχόμαστε να ξεπεράσει γρήγορα για το καλό του τόπου .
Αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει τους δημότες .
Αυτό που ενδιαφέρει όμως τους δημότες είναι να μάθουν , γιατί ο κ. Ρούσσης κρυφά και χωρίς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο , χωρίς να τηρήσει καμία διαδικασία ΖΗΤΗΣΕ από τη Περιφέρεια Αττικής να γίνουν χωματερές στον Ωρωπό.
Σε αυτό πρέπει να απαντήσει και να μη ''προφασίζεται προφάσεις εν αμαρτίαις'' .

Δεν υπάρχουν σχόλια: