Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

"Κίνηση Πολιτών Ωρωπού" εν τη γενέσει.

 Εμείς, οι μεγαλύτεροι, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τους νέους, ήταν το μήνυμα του πρώην δημάρχου Ωρωπίων Γιώργου Γαβριήλ στην πρώτη συνάντηση της Κίνησης Πολιτών Ωρωπού την οποία και συντόνισε. Οι νέοι είναι πολύ μπροστά για να τους καταλάβουμε. Έχουν ιδέες και οράματα.

 Η Κίνηση Πολιτών είναι στην ουσία ένα κάλεσμα με στόχο να ξεκινήσει ένας ελεύθερος διάλογος για την Δημοκρατία, τα νέα οικονομικά δεδομένα, την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό,τον πολιτισμό,την οικολογία και το περιβάλλον.

Για τα θέματα της περιοχής μας μίλησε και ο πρώην κοινοτάρχης Μαλακάσας Κωνσταντίνος Λίτσας κάνοντας αναφορά σε πρωτοβουλίες που πρέπει να παρθούν για την τουριστική και πολιτιστική αναβάθμιση και ανάπτυξη του Ωρωπού και την καταπολέμηση της ανεργίας.
)
Μετά τη συνάντηση ο κ. Γαβριήλ δήλωσε στην προσωπική του σελίδα:  
"Η σημερινή μάζωξη στο ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων για τη δημιουργία "Κίνησης Πολιτών Ωρωπού",στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεκάδες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν,βοήθησαν να αναπτυχθεί ένας υψηλού επιπέδου διάλογος και μπήκαν οι βάσεις για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας. Σύντομα θα  ανακοινωθεί η επόμενη μάζωξη καθώς και οι αντίστοιχες κινήσεις σε άλλα χωριά του τόπου μας".

Στην συνάντηση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι: Σπύρος Λίτσας, τοπικός σύμβουλος Μαλακάσας, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κιούσης και Γιώργος Γιαμαρέλλος από το Μαρκόπουλο, ο πρώην τοπικός σύμβουλος Μαρκοπούλου Μιχάλης Καλάργυρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού Θοδωρής Γιουρούκος, ο συγγραφέας από τα Νέα Παλάτια Μιχάλης Πολυχρόνης, ο Βασίλης Μυλωνάς από τον Αυλώνα, οι: Χριστόφορος Κούτσουρης, Πέτρος Θωμάς, Στρατής Λουπάτατζης, Γιάννης Βλάχος και Σωτήρης Λαμπαδαρίδης.
 
Ο ιστότοπος της κίνησης:(http://kinisipolitonoropou.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: