Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Σχετικά με τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ωρωπού.

Την παρακάτω Ανακοίνωση σχετικά με τον Προϋπολογισμό εξέδωσε ο Δήμος Ωρωπού:

Άνθρακες ο θησαυρός!
Ακόμα μια υψίστης σημασίας πολιτική πράξη της παράταξης του κ. Γιασημάκη έπεσε στο κενό! Ο προϋπολογισμός είναι στα χέρια μας κ. Γιασημάκη, όσο δυσάρεστο και αν σας είναι αυτό, διορθωμένος σε έξι σημεία άνευ λόγου και ουσίας , και έτοιμος προς εκτέλεση.
Σημεία που, εντελώς τυπικοί λόγοι επέβαλαν την διόρθωσή τους , ενώ σε άλλους Δήμους δεν ελήφθησαν υπόψη ίδια ακριβώς σημεία ,κατόπιν παρέμβασής δικής σας, των μελών του συνδυασμού σας και των άσπονδων φίλων σας, με ποιο σκοπό τελικά;
Απλά, να βρεθείτε  εκτεθειμένος για άλλη μια φορά, και να καθυστερήσετε την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Που είναι αλήθεια η σωρεία των απευθείας αναθέσεων;
Που είναι οι κατά κόρον κατατμήσεις των έργων και προμηθειών ;
Που είναι η κακοδιαχείριση των οικονομικών;
Που είναι οι ημέτεροι που λυμαίνονται το δήμο;
Που είναι ο πλασματικός και εικονικός προϋπολογισμός που καταγγείλατε;

Να σας πούμε εμείς που θα βρείτε, όλα αυτά που ψάχνετε κύριοι; 
Στους υπαλλήλους της ΚΕΔΩ, που παραμένουν τέσσερις μήνες απλήρωτοι, αφού, όπως και ο ίδιος διαπιστώσατε, κατόπιν της επίσκεψης σας στην Υπηρεσία Επιτρόπου, δεν υπήρχε δυνατότητα πληρωμής τους, χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό του Δήμου, παρόλες τις κορόνες που εκτοξεύατε.
Βέβαια, η συγγνώμη έχει λίγη σημασία για εσάς, αλλά θα φτάσει και αυτή η στιγμή. 
Στην τοπική αγορά, που προμηθεύει τις σχολικές επιτροπές.
Στα βενζινάδικα της περιοχής, που δεν προμηθεύουν τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια με πετρέλαιο. Που δεν τροφοδοτούν τα οχήματα με καύσιμα. 
Στα τοπικά συνεργεία και τους προμηθευτές ανταλλακτικών, που αδυνατούν να επισκευάσουν τα οχήματα του Δήμου.

Στην ακινητοποίηση  ουσιαστικά της Τεχνικής Υπηρεσίας, που αδυνατεί να εκτελέσει έργα, όπως: η επισκευή του δρόμου και η απορροή υδάτων έμπροσθεν των νέων σχολικών κτηρίων, οι παρεμβάσεις στην οδό ΜΑΡΜΑΡΑ, η μελέτη και κατασκευή του παραλιακού μετώπου Σκάλας, Νέων Παλατιών και Μαρκοπούλου Ωρωπού), και άλλα.

Εκεί βρίσκονται τα φαντάσματα που ψάχνετε.
Από την πλευρά σας, είναι δικαίωμά σας και θεσμικός σας ρόλος, να ασκείτε αντιπολίτευση. Από την δική μας πλευρά όμως είναι η επιτακτική ανάγκη να λειτουργούμε και να διαχειριζόμαστε τα δημοτικά δρώμενα με ομαλότητα. Το οφείλουμε στους δημότες μας. Κάποιες πράξεις όμως, που τις θεωρείτε και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, έχουν μόνο ένα σκοπό.

Την οπισθοχώρηση του Δήμου, την εκ προθέσεως δυσλειτουργία του, την διαταραχή του συνόλου του θεσμού. Και αυτό δείχνει την κακή πρόθεση και σκοπιμότητά σας.

Υπάρχει και ο δημιουργικός διάλογος. Αυτός που έχουμε προτείνει σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης από την αρχή της θητείας μας. Οι απόψεις και οι προτάσεις σας θα είναι πάντα σεβαστές στην Δημοτική Ομάδα και τον Δήμαρχο. Όμως, το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι η άρνηση και η στείρα αντιπολίτευση . Έχουμε όμως την υπομονή να περιμένουμε.
Για εμάς μετράει πάντα η ΠΡΟΘΕΣΗ. Και η δική μας πρόθεση είναι να βοηθούμε τους δημότες μας. Η δική σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: